-
Herenboeren vallen letterlijk en figuur in de smaak
Brabant enthousiast maken voor Herenboeren. Dat is wat de vier Brabantse Herenboereninitiatieven beogen met ‘hun’ We are Food-maand Samen Voedsel Produceren. Inmiddels zijn we net over de helft van september en één ding is duidelijk. De rondleidingen met picknick op de Herenboerderij in Boxtel vallen letterlijk en figuurlijk in de smaak.
- 19 sep., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Cumulus zorgt voor luchtbevochtiging op maat
Een exact op maat afgestelde luchtvochtigheid is in de agrarische sector van essentieel belang om een groente als witlof langere tijd te kunnen bewaren zonder kwaliteitsverlies.
- 4 sep., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
AgriFood Capital organiseert bijeenkomst omtrent innovatie in de agrofood sector
Op 9 juli jongstleden kwamen op initiatief van AgriFood Capital, als onderdeel van het innovatieprogramma We Are Food, 7 CEO’s van zeer innovatieve MKB bedrijven uit de agrofood sector bij elkaar. Doel van de bijeenkomst was inspiratie opdoen en het uitwisselen van ervaringen op het gebied van ‘disruptieve innovatie’.
- 29 aug., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 02-07 Beleef ’t met Boergondisch Bernheze!
- 21-06 Project ‘Korte Keten 2.0 – Lokaal en Digitaal’ stoomt door naar tweede fase met 2 afstudeeropdrachten
- 18-06 Verbeterprogramma duurzaam en gezond eten in de zorg in Brabant van start
- 07-06 Bezoekers enthousiast over EetJeBeter Diabetes II Kookclinics van Maison van den Boer
- 05-06 We Are Food brengt gezond eten dichter bij de belevingswereld van de jeugd
- 05-06 CIV stimuleert onderwijs en ondernemers tot circulair ondernemen
- 24-05 Onthulling projectbord markeert mijlpaal proeftuin Goirle
- 24-05 Project ‘Korte Keten 2.0 – Lokaal en Digitaal’ door naar tweede fase
- 16-05 Vierde themamaand We Are Food jaar van start
- 03-05 Biobased teeltseizoen 2018 van start
- 16-04 Helicon, Prinsentuin College en boomkwekers investeren in Brabantse Boomteelt Opleiding
- 11-04 AgriFood Capital organiseert 4e editie van Keukenbazen
- 10-04 EetJeBeter maakt Foodtruck Tour tijdens WeAreFood 2018
- 09-04 Tweede themamaand We Are Food jaar van start
- 27-03 BrabantAdvies organiseert Brabantse gezondheidstafels
- 26-03 Nieuwe inpaklijn en invriestunnel vergroten capaciteit Blokland Cold Stores
- 15-03 Convenant tegen voedselverspilling in ‘s-Hertogenbosch
Flexibel internationaal transport en een efficiënte opslag