-
Het Insectlab: “We ontwikkelen kennis om de sector te versnellen
Arjan Borghuis, Gilian van Duijvendijk en Bruce Schoelitzs zijn de betrokken docenten van Toegepaste Biologie bij het Insectlab. Arjan vertelt graag over de ontwikkelingen tot nu toe in het Insectlab.
- 24 apr., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Event: wat is de impact van data op de agrofoodketen?
De Grow Campus, BOM, AgriFood Capital, JADS, HAS Hogeschool en ZLTO hebben een verkennend onderzoek uitgevoerd bij bedrijven in de hele agrifoodketen naar de status quo en behoeften binnen de sector.
- 21 apr., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
HAS Hogeschool publiceert boek over HAS Food Experience 2017
Afgelopen dinsdag kwam ie uit: het HAS Food boek 2017. Het is een prachtige weergave van een fantastisch evenement. Drie maanden geleden vond de HAS Food Experience plaats waarbij de studenten trots hun foodprojecten exposeerden.
- 14 apr., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 10-04 Uitdagingen boer getoond in programma Omroep Brabant
- 10-04 Project Food Heroes in de weer tegen voedselverspilling
- 10-04 Aansprekende verpakkingen voor Fruitfunk en de Vughtse IJsboerderij
- 10-04 Studenten zien trends in de foodbranche
- 24-03 Pro Industrial Automation (PIA) verbreedt horizon
- 23-02 New Food Challenge: Plantaardige eiwitten op het bord
- 20-02 Food Heroes verminderen verspilling vooraan de keten
- 03-02 P’rooflokaal: van pop-up tot fine-dining restaurant
- 31-01 Hoe NGN insecten verwerkt tot duurzaam visvoer
- 20-12 Innovatie AgriFood Event in teken van samenwerking
- 16-12 Tank Terminal Sluiskil wordt binnenkort geopend
- 06-12 ECN stapt in Biorizon met thermochemische aromatenproductie
- 30-11 Blokland Cold Stores kiest voor snelle, efficiënte robot
- 26-10 Avans zorgt voor ’s werelds eerste brug uit biocomposiet
- 07-10 Blauwe kleurstoffen uit algen en eiwitproducten uit eendenkroos
- 12-09 Kansen in de keten brengt agrifoodsector Noordoost-Brabant bijeen
- 26-07 Oseven: eten en drinken op Olympisch niveau