-
HAK neemt Peter van Halder over
Conservenbedrijf HAK neemt groentespecialist Peter van Halder over.
- 6 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Voedselmaker in spé van Helicon Den Bosch deelt zijn kennis
Joris van Gils is vierdejaars student Voeding en Kwaliteit aan Helicon MBO in Den Bosch. Op Nederland Voedselland deelt hij graag zijn opgedane kennis.
- 6 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
HAS Hogeschool presenteert: Food Trend College Gezonde Verleiding
Onze omgeving speelt een belangrijke rol in wat we eten. Welke keuzes maken we bijvoorbeeld op het station, op school, in de kantine of in de supermarkt?
- 6 jun., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 02-06 Europese Agri&Food Startup of the Year Challenge
- 19-05 Proeflocatie voor agrarische vernieuwing van start: Agro As de Peel
- 24-04 Innovatie in de agrifood sector tijdens Dutch Agri Food Week
- 13-04 Oost NV presenteert zich tijdens internationale agribeurs GFIA
- 12-04 Brabant Bewust: slim omgaan met bodem en mineralen
- 27-03 Drukte in keukens Maison van den Boer door jubilerende events
- 17-03 Zorginstellingen Noordoost-Brabant gooien 30% van het eten weg
- 13-03 Beter en duurzaam eten door WeAreFood 2018
- 28-02 HAS-studenten: ‘Boerenbedrijf wordt beter zichtbaar’
- 20-02 Avans ontwikkelt innovatieve leeromgeving voor biobased materialen
- 20-02 MOOC Biobased Economy Introduction gaat weer starten
- 20-02 Agrofoodpluim naar Keten Duurzaam Varkensvlees
- 17-02 Veel Noordoost-Brabantse belangstelling voor 'Voedseldeal'
- 13-02 AgriFood Capital biedt bouwstenen duurzame voedselproductie
- 24-01 World Food Center Ede verwelkomt eerste huurders
- 23-01 Dit zijn de 10 foodtrends van 2017 volgens Heerkens Groente & Fruit
- 19-01 Oseven presenteert foodcollectie van 2017
Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche