-
Food Waste Event: van verspilling naar waarde
Wilt u verspilling voorkomen, verminderen of restromen verwaarden? Kom dan op woensdag 21 maart naar het Food Waste Event in Veghel. Wordt samen met andere AgriFood ondernemers geïnspireerd door toonaangevende foodwaste experts en ontdek wat het voorkomen van voedselverspilling u op kan leveren.
- 8 mrt., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Eerste Talentencafés AgriFood Capital deze maand van start
Op 12 en 14 maart aanstaande worden de eerste twee in een reeks van acht Talentencafés in Noordoost-Brabant georganiseerd. Beide bijeenkomsten vinden plaats in De Verspillingsfabriek in Veghel. Het overkoepelend thema van de twee Talentencafés betreft voedselverspilling.
- 8 mrt., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
We Are Food organiseert Brabant Food Waste Event
Wat levert het voorkomen of verminderen van verspilling en het verwaarden van reststromen mij als ondernemer op? Tijdens het Food Waste Event op 21 maart ontdekken AgriFood ondernemers hoe ze van verspilling naar waarde kunnen gaan.
- 19 feb., 2018
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 31-01 Ruim 1500 bezoekers 10e editie HAS Food Experience 2018
- 29-01 Prijs voor meest impactvolle project bij tiende HAS Food Experience
- 23-01 Three-Sixty in Nationale transitieagenda Biomassa en Voedsel
- 23-01 Olga Haenen nieuwe lector Nieuwe eiwitten INVIS bij HAS Hogeschool
- 22-01 HAS Hogeschool benoemt Antien Zuidberg als lector Design Methoden in Food
- 16-01 Jaarprijs Goede Voeding 2018 open voor inschrijving
- 10-01 Cateraar Oseven trapt jaar origineel af in duister leegstaand Mansion
- 21-12 De Green Chemistry Campus: een toplocatie voor Biobased Economy
- 21-12 Grote diversiteit aan projecten bij tiende HAS Food Experience
- 12-12 Grow Campus organiseert kennistafel over plantaardige eiwitten
- 07-12 Jack Mikkers nieuwe voorzitter AgriFood Capital
- 05-12 Informatieavond 'Oerlekker Maashorst' voor ondernemers en verenigingen
- 30-11 AgriFood Capital versterkt samenwerking met internationale clusters
- 30-11 HAS Hogeschool benoemt Elies Lemkes-Straver als nieuwe lector Duurzaam Produceren
- 22-11 ZLTO organiseert congres op 14 december 2017
- 15-11 Tiende HAS Food Experience vindt plaats op 30 januari 2018
- 07-11 Gezondere voeding: uitdagingen in de agrofoodsector
Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche