-
Verspilling voeding Radboudumc deels door FoodforCare gedaald tot 11%
Sinds 2012 is de verspilling van voeding voor patiënten in het Radboudumc gedaald van 40 tot 11%. Het Radboudumc heeft in de periode van 2012-2014 al forse stappen gezet qua dervingsreductie en de verspilling is opnieuw gedaald.
- 11 jan., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
P’rooflokaal Veghel verlegt focus en wijzigt openingstijden
Het P’rooflokaal in Veghel gaat zich vanaf 1 januari 2017 volledig richten op het diner. De focus zal liggen op een gastronomisch topproduct en een perfecte dienstverlening. De opening tijdens de lunch komt hiermee te vervallen.
- 28 dec., 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Vliegende start voor Agri & Foodcentrum Colijnsplaat (AFC)
ZLTO, Agrarisch innovatie- en kenniscentrum Rusthoeve en adviesorganisatie Delphy gaan samenwerken in het Agri & Foodcentrum Colijnsplaat (AFC). De drie partijen gaan samenwerken aan een toekomstgerichte akkerbouw en andere plantaardige teelten.
- 15 dec., 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 07-12 Datum AgriFoodTech vakbeurs & congres nadert
- 06-12 Radboudumc gaat verder met voedingsconcept FoodforCare
- 05-12 ‘Foodsquad Opens Doors’ gaat ondersteunen bij voeding en gezondheid
- 01-12 De Verspillingsfabriek ontvangt Agrofoodpluim
- 30-11 Positie boeren versterkt door QR-code op verpakking
- 29-11 Uitbanning BVD wint ZLTO Initiatiefprijs 2016
- 29-11 Open innovatie in Agrifood. Wat levert het op?
- 16-11 Veel waardering voor opening eerste biobased pop-up store
- 08-11 Small Private Online Course (SPOC): meerwaarde voor het onderwijs
- 31-10 Grow Campus organiseert Open Innovatie Event
- 21-10 Nieuw, jong platform voor duurzaam ondernemen in Brabant
- 21-10 ZLTO op zoek naar waterbesparende ideeën
- 20-10 FoodforCare-concept in finale Accenture Innovation Awards
- 18-10 Dutch Design Week als vliegwiel voor verbinding en innovatie
- 18-10 Dalco Food investeert in nieuw ERP-systeem
- 17-10 Keukenbazen: team Mill en Sint Hubert wint de Mega Live KookBattle!
- 17-10 21 november: Plantaardige inhoudsstoffen uit reststromen
Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche