-
8 successen voortgekomen uit de HAS Food Experience 2016
Dat de HAS Food Experience een jaarlijkse topper op de evenementenkalender van HAS Hogeschool is, weten we wel. Maar dat het evenement ook naderhand zorgt voor allerlei nieuwe activiteiten misschien niet.
- 25 mei, 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Inschrijving voor ZLTO Initiatiefprijs geopend
ZLTO reikt dit jaar voor de veertiende keer de ZLTO Initiatiefprijs uit. Er worden opnieuw ondernemende leden gezocht; leden die werken aan vernieuwende, originele dan wel duurzame initiatieven ter verbetering van de markt of de maatschappelijke positie van ondernemers in de groene ruimte.
- 18 mei, 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Masterclass ‘Voedselverwaarding’ zet student aan denken
Hoe kan de agrarische sector nieuwe concepten en ideeën ontwikkelen die aanslaan bij de consument? Dat was een van de onderwerpen tijdens de masterclass ‘Voedselverwaarding’ voor Helicon Topklas-studenten, die werd gehouden in de Jumbo Foodmarkt in Veghel.
- 29 apr., 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 20-04 Campus community buigt zich over groeiuitdagingen
- 12-04 Bogaerts en Groenen geeft lezing tijdens Food Safety Day
- 08-04 Seminar succesvol innoveren in AgriFood op 26 april
- 25-03 Veehouders tonen interesse in nieuwe drinkwaterzuivering Brabant Water
- 21-03 Biorizon en Avans Hogeschool bundelen krachten rond aromatenonderzoek
- 07-03 Dongens bedrijf gaat larven opkweken in lege stallen
- 05-02 ZLTO vraagt aandacht voor kleine boeren
- 28-01 Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 voor Ebben uit Cuijk
- 11-01 Jonge start-up BOON in het versschap bij AH
- 15-12 ‘Boer, bier, water’ en ‘Kruiden telen op water’ winnaars ZLTO Initiatiefprijs 2015
- 02-12 HAS Food Experience 2016 op 2 februari
- 17-11 Herman Wijffels prijs voor One2Born
- 19-10 Keukenbazen uit Cuijk winnen Keukenbazen Battle 2015
- 15-10 Gezondere vleeswaren winnaar Jumbo huismerk lab 2015
- 09-10 FoodforCare zet lupine op het menu
- 08-10 Leerlingen op zoek naar creatieve oplossing voor uw vraagstuk
- 08-10 Flynth organiseert bakkersdag voor bakker van de toekomst
Professionele reiniging voor de voedingsmiddelen industrie?
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche