-
HAS-studenten aan de slag met ‘Today’s Food Challenges’
‘Today's Food Challenges’ is het thema van de tiende editie van de HAS Food Experience, die wordt gehouden op 30 januari 2018. Vierdejaars studenten van HAS Hogeschool presenteren tijdens de HAS Food Experience een oplossing voor kleine en grote uitdagingen die op dit moment actueel zijn in de foodsector.
- 21 nov., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Introductiebijeenkomst Expeditie Food Waste
Food Waste Xperts organiseert een introductiebijeenkomst over de tweede editie van Expeditie Food Waste. Deze Expeditie vindt plaats van januari t/m juni 2018 en is een initiatief van Food Waste Xperts in samenwerking met MVO Nederland.
- 20 nov., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Nieuwe volièresysteem van Vencomatic voor 53.000 leghennen
Samen met Inge heeft Gerjan Pol een pluimveebedrijf met 53.000 leghennen. De ouders van Gerjan ontwikkelde eind jaren negentig samen met Vencomatic het Red-L-systeem. Het eerste Red-L systeem gaat er nu uit en er wordt een nieuwe Red-L teruggezet.
- 17 nov., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 10-11 Wetenschappelijke publicatie toont effect van FoodforCare aan
- 08-11 Startschot voor bouw Unilever Global Foods Innovation Centre
- 06-11 Themabijeenkomst 'Nudging' een groot succes
- 03-11 Studenten lossen bedrijfsvraagstukken op in de Biobased Battle
- 26-10 Zo ziet de Biobased Economy eruit buiten Europa
- 26-10 Project de Blauwe Keten zet zich in voor productie blauwe kleurstof
- 26-10 Innovatie centraal bij Helicon opleiding Biobased technieken
- 24-10 Food Game Oss op de Dutch Design Week
- 18-10 Consumenten verleiden tot gezonde keuzes met nudging
- 17-10 Nieuw consortium HAS start project gericht op eiwittransitie
- 09-10 Een verantwoorde manier van eierenproductie, middenin de stad
- 04-10 Deze teams hebben de finale van Keukenbazen 2017 bereikt
- 20-09 Festivalmuntjes en koffielepeltjes van duurzaam plastic
- 18-09 AgriFood Capital onderneemt in agrifood
- 13-09 Studentondernemer Avans op zoek naar hulp voor biobased startup
- 06-09 Nomineren voor Food100 kan nog tot 10 september
- 28-08 Noord-Brabant is de motor van innovatie in de voedselketen
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche