-
Keesmakers plukt vruchten van Agrifood scale-up Programma
Twee ondernemers die leren van twee andere ondernemers en daarmee hun bedrijf een extra boost geven. Het zijn kort door de bocht de vruchten die Marc van Wanroij en Gijs Jansen van (Grow Campus lid) Keesmakers hebben geplukt uit het Agrifood scale-up-programma.
- 24 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Nieuwe businessmodellen voor landbouw- en voedseltransitie
Nu de land- en tuinbouw onder druk staat doet HAS Hogeschool onderzoek naar radicaal nieuwe businessmodellen, vertelt lector PJ (Pieter Jelle) Beers. “Ons motto is niet ‘doing things better’, maar ‘doing better things’.”
- 23 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
WUR coördineert project voor circulaire economie in Europese landbouw
Deze zomer startte het consortium SYSTEMIC. Het consortium bestaat uit vijftien deelnemers uit zeven EU-lidstaten. Wageningen University & Research (WUR) is niet alleen deelnemer van dit innoverende project, maar coördineert het ook.
- 23 aug., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 17-08 Innovatiemakelaar zorgt voor HPP behandeling Helmondse producten
- 31-07 Aanmeldingen Dutch AgriFood Week 2017 in volle gang
- 21-07 Blokland Cold Stores uit Cuijk - partner in de regio Noordoost-Brabant
- 19-07 BIM samen met partners uitgekozen voor ‘Brabantse Keuken’ We Are Food 2018
- 18-07 Project SCOUT: hogescholen werken aan sensortechnologie tomatenteelt
- 13-07 Vooruitblik op 3e editie van de Dutch Agri Food Week
- 13-07 Werken aan gezondere voedingsmiddelen op HAS Hogeschool
- 12-07 Studenten Avans maken kennis met procestechnologie van de toekomst
- 10-07 Grow Campus Den Bosch praat over de kracht van big én small data in agrofood
- 26-06 Markt met perspectief: disposables in foodservice
- 16-06 Studenten presenteren onderzoek ‘Van groenafval naar vitale bodem’
- 16-06 Alliantie Gezond Brabant bereikt haar doelen
- 08-06 Nieuwe SPOC Mushrooms: HAS en Delphy brengen kennis naar internationale markt
- 31-05 Project 'Keukenbazen' zoekt foodleveranciers
- 31-05 Duurzame varkensboeren krijgen steun in de rug dankzij IPC-regeling
- 31-05 Vogels blijven weg bij mais; innovatief afdekkleed maakt het mogelijk
- 15-05 Informatiebijeenkomst 'We are Food' in Oss groot succes
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche