-
Studenten Avans Innovative Studio denken mee over Agro As de Peel
Studenten van Avans Innovative Studio hebben in opdracht van AgriFood Capital verschillende concepten bedacht voor de communicatie rond Proeflocatie Agro As de Peel.
- 15 mei, 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Business Developer HAS Kennistransfer bezoekt Silicon Valley
Een uitgestrekt grasland waar je ook kijkt. Her en der een boom. Een staalblauwe lucht. Witte wolkjes. In de verte de toppen van de Sierra Nevada. Dit is wat Coen van Ruiten zo ongeveer zag toen hij in zijn gehuurde auto San Francisco uitreed richting Davis University.
- 9 mei, 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Het Insectlab: “We ontwikkelen kennis om de sector te versnellen
Arjan Borghuis, Gilian van Duijvendijk en Bruce Schoelitzs zijn de betrokken docenten van Toegepaste Biologie bij het Insectlab. Arjan vertelt graag over de ontwikkelingen tot nu toe in het Insectlab.
- 24 apr., 2017
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 21-04 Event: wat is de impact van data op de agrofoodketen?
- 14-04 HAS Hogeschool publiceert boek over HAS Food Experience 2017
- 10-04 Uitdagingen boer getoond in programma Omroep Brabant
- 10-04 Project Food Heroes in de weer tegen voedselverspilling
- 10-04 Aansprekende verpakkingen voor Fruitfunk en de Vughtse IJsboerderij
- 10-04 Studenten zien trends in de foodbranche
- 23-02 New Food Challenge: Plantaardige eiwitten op het bord
- 20-02 Food Heroes verminderen verspilling vooraan de keten
- 03-02 P’rooflokaal: van pop-up tot fine-dining restaurant
- 31-01 Hoe NGN insecten verwerkt tot duurzaam visvoer
- 20-12 Innovatie AgriFood Event in teken van samenwerking
- 06-12 ECN stapt in Biorizon met thermochemische aromatenproductie
- 30-11 Blokland Cold Stores kiest voor snelle, efficiënte robot
- 26-10 Avans zorgt voor ’s werelds eerste brug uit biocomposiet
- 12-09 Kansen in de keten brengt agrifoodsector Noordoost-Brabant bijeen
- 26-07 Oseven: eten en drinken op Olympisch niveau
- 22-07 Kansen in de keten onderzocht voor de ‘Deelbox’
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche