-
Uitnodiging Voorjaarsproeverij "Wijnen uit Italië"
De Wijnborch nodigt u uit voor de jaarlijkse Voorjaarsproeverij op zondag 13 april van 14.00-18.00 uur, de gelegenheid om de nieuwste zomerwijnen te proeven.
- 11 mrt., 2014
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Centre of Expertise Biobased Economy op Breda-Netwerk
Het Centre of Expertise Biobased Economy presenteert zich op donderdag 27 maart op het Breda-Netwerk Event. Directeur Petra Koenders, verbonden aan Avans Hogeschool, verzorgt een seminar over de biobased economy.
- 10 mrt., 2014
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Scelta Mushrooms nieuwe partner HAS Hogeschool
Met de ondertekening van een Partnership hebben HAS Hogeschool Venlo en Scelta Mushrooms hun samenwerking voor de komende jaren bekrachtigd.
- 6 feb., 2014
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 31-01 Groene Ruimte Experience nieuw event bij HAS Hogeschool
- 15-11 HAS Hogeschool start met Lectorraad coöperatie & cocreatie
- 08-08 DSM boekt 24% hogere winst in tweede kwartaal
- 15-05 HAS Year Event met thema Voeding & Gezondheid
- 08-05 Maison van den Boer en KLM Open verlengen contract met 3 jaar
- 22-02 Petra Koenders directeur Centre of Expertise Avans
- 21-02 Vijfde Food Design Experience in teken van FoodManShip
- 05-02 HAS Hogeschool en ZLTO organiseren Open Data Estafette
- 24-01 VION past organisatie hoofdkantoor en ICT aan
- 14-01 Oerlemans Foods verkocht aan Baltussen Holding
- 10-12 Kerstbestelservice, bestel uw kerstdiner online t/m 19 december
- 12-11 Versterking samenwerking tussen HAS Hogeschool en Rabobank
- 10-09 Maison van den Boer catert CHINA LIGHTS 2012
- 11-07 Thema-update: Food
- 18-06 VION versterkt Foodactiviteiten
- 07-06 Werken aan een toekomst in de sierteelt
- 25-05 31 mei lancering FoodKees Brabant: waarom Brabant dé foodregio van Nederland is.