-
Pluim voor BioTrio: biologisch telen op grote schaal
Gedeputeerde Anne-Marie Spierings overhandigde een pluim aan Kees van Beek. Met deze aanmoedigingsprijs spreekt de provincie Noord-Brabant maandelijks haar waardering uit voor duurzame, innovatieve ideeën binnen de agrofoodsector.
- 21 jul., 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Bedrijfsleven en wetenschap samen op stoom met innovaties tegen voedselverspilling
Een groot aantal levensmiddelenfabrikanten en supermarkten werkten de afgelopen jaren samen met onderzoekers van Wageningen UR Food & Biobased Research* en Top Institute Food & Nutrition (TIFN)** op het gebied van grondstofefficiëntie en reststromen.
- 23 mei, 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Innovatiefestival Agrifood: Eat Your Heart Out
Doe mee of kom op 16 oktober 2016 naar het Innovatiefestival Eat Your Heart Out. Daar moet je bij zijn! Verschillende culturele activiteiten in de regio Noord-Oost Brabant worden op deze Wereldvoedseldag verbonden aan maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, voeding en gezondheid.
- 23 mrt., 2016
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 13-01 FOOD2020: Toekomstoffensief voor de Nederlandse-Duitse foodsector
- 10-11 BOON-concept succesvol in markt gezet
- 09-10 Maashorst Spelt Vereniging laat oude graansoort weer tot bloei komen
- 08-10 Landerij vanTosse als voorbeeld voor succesvolle Agrifood-samenwerking
- 05-10 FoodforCare gaat voor zes keer per dag à la carte
- 16-09 Food to Fit helpt innovatieve food-ondernemers op weg
- 28-08 Maison van de Boer kijkt tevreden terug op SAIL 2015
- 27-07 GroentenFruit Huis wil meer groente in restaurants
- 03-07 Primeur Mars op seminar biobased food packaging
- 26-06 Opnieuw drie innovatieve projecten van start met REAP
- 23-04 Hightech gelatinelaagje maakt eten gezonder en lekkerder
- 21-04 Praktijkproeven ‘supergras’ Amsterdam ArenA in Blue Innovation Center Venlo
- 20-03 Foodtruck maakt van eten een experience
- 27-02 Osse hopplanten moeten lokaal bier nog lokaler maken
- 02-02 Toonaangevende AgroFood-bedrijven bieden jonge Foodoperators nog steeds een baangarantie
- 28-01 Internationale week voor Maison van den Boer
- 19-01 Instroom jongeren in foodsector grootste uitdaging Food & Feed Noordoost-Brabant
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche