-
Antwerpse studenten upgraden Nederlandse events samen met TGLE
Tasty Green Lifestyle Experience laat studenten meedenken in de ontwikkeling en professionalisering van events in de provincie Noord-Brabant.
- 16 jan., 2015
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Jongeren in agro, food en tuinbouw bepalen hun eigen toekomst
‘Jongeren moeten de ruimte hebben hun talenten optimaal te benutten om hun eigen toekomst - en daarmee die van alle Nederlanders - vorm te geven.’. Dat is het uitgangspunt van de ‘Human Capital Agenda’,
- 9 dec., 2014
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Osse agrariërs zetten in op communicatieoffensief
Met ‘De Boer aan tafel’ willen boeren en tuinders in Oss en omstreken laten zien dat ze een onmisbare rol vervullen in de regio; zowel als producent van voedsel en andere producten als toeleverancier voor een groot aantal verwerkende bedrijven.
- 8 okt., 2014
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 29-09 Agrifood Capital werkt aan Greentech Park Brabant
- 22-08 Stimuleringsmaatregel: Asbest eraf, zonnepanelen erop
- 25-06 ZLTO helpt jongeren met startersprogramma Joost
- 02-04 Vijf hogescholen werken samen in Centre of Expertise Food
- 21-03 Groene Ruimte Experience legt verbindingen tussen groene vakgebieden
- 17-05 Sterker worden door samenwerking
- 13-05 HAS Hogeschool en N&S Academy slaan handen ineen
- 02-05 NWO lanceert nieuw Food & Business Research Programme
- 05-04 Seminar 'Profiteren met Proteïnen'
- 25-02 Jumbo gaat strijd aan met foodservice
- 05-02 Foodbedrijven starten opleiding met baangarantie
- 10-12 Nederlandse bedrijven starten samenwerking gezonde voeding
- 05-12 Mogelijkheden voor nieuwe B2B markt in voedingsmiddelen
- 13-09 Ambitieus vooruitkijken en arbeidsmarktrelevant opleiden
- 12-09 Fonds voor Biobased industrie in Brabant
- 07-08 Aanpak werkgelegenheid in de voedingsmiddelenbranche
- 22-05 Presentatie zomermenu Maison van den Boer en nieuwe kledinglijn door Mart Visser
Jures Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche